COMING SOON

DE NIEUWE KIA STINGER

ONZE OOGVERBLINDENDE GRAN TURISMO

 

UW BESTEMMING BEREIKEN WORDT BIJZAAK

De nieuwe Kia Stinger, een Gran Turismo in hart en nieren, is gebouwd voor maximale rijsensaties in een luxueuze reisomgeving. Stoer maar verfijnd vanbuiten. Subliem afgewerkt en stil vanbinnen. Snel, wendbaar en dynamisch. Alle kwaliteiten van een gran touring-ervaring – gemaakt voor lange afstanden die met plezier worden verslonden.

 

DESIGN

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

De nieuwe Kia Stinger is een rasechte Gran Turismo, ontworpen en gebouwd in de lange gran tourer-traditie - met een unieke combinatie van power, stijl en balans tot in het kleinste detail. Zijn oogstrelend design oogt gespierd – van het stoere front over de sierlijke flanken tot zijn brede heupen. Maar altijd met de elegantie, flair en dynamiek die een gran tourer typeert.

 

MOTOR

BRON VAN KRACHT

De oogverblindende looks van de nieuwe Kia Stinger gaan gepaard met even groot vertoon onder de motorkap. Hoe al die power voelt? De cijfers spreken voor zich.

3.3 T-GDI V6 AT8 370 pk
Topsnelheid: 270 km/h. 0 tot 100 km/h in 5,1 s(1)
2.0 T-GDI AT8 255 pk
2.2 CRDi AT8 200 pk
HIGHLIGHTS

HIGHLIGHTS (TECHNOLOGIE)

ALTIJD EN OVERAL PARAAT

Onze ingenieurs willen bestuurders maximaal genot en volledige controle verschaffen, hoe lang die ook achter het stuur mogen zitten. Wij hebben dan ook aan alles gedacht. Zoals een uitgekiend interieur met alle denkbare connectiviteit, comfort en infotainment. Voor intuïtief autorijden. En nog meer rijplezier. Zelfs tijdens de langste ritten.

Head-Up Display (HUD)
Harman/Kardon® audiosysteem
met 15 luidsprekers
Apple CarPlay™(2)
Kia Connected Services
powered by TomTom©(3)
Surround View
Monitoring System (SVMS)
Elektrische achterklep
 

HIGHTECH-VEILIGHEID VOOR DE LANGE AFSTAND

Gran touring is voor Kia ook synoniem met meer rijveiligheid. Daarom is de nieuwe Kia Stinger uitgerust met tal van actieve DRIVE WISE(4) veiligheidstechnologieën. Ze biedend de bestuurder een betere ondersteuning. Door te anticiperen en te reageren op wisselende rijomstandigheden. En helpen potentiële gevaren te detecteren, wat de rijveiligheid ten goede komt.

Advanced Smart
Cruise Control
Driver Attention Alert
Autonomous
Emergency Braking(5)
Lane Keeping
Assist System
Speed Limit
Information Function
High Beam Assist

U hebt een vraag of opmerking?

Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.